Kolofon er et selvpubliseringsforlag i sterk vekst. Forlaget har gitt ut nærmere 1000 titler de siste fem årene. Skriveinteressen blant folk flest er enorm og mange drømmer om å gi ut sin egen bok.  På seminaret 26. november på Litteraturhuset forteller vi hvordan du kan lykkes med egen bokutgivelse og du vil møte fire av våre forfattere og høre deres historie frem til egen bok.

Kan en konferanse som skal ledes av en hjernesyk parkinsonist, ex. konserndirektør, forfatter av
Kolofon-bøkene
Shaken, not stirred og Hjernen på godt og vondt bli vellykket? Svaret er: Vi vet ikke. Jan Kærup Bjørneboe vet heller ikke.  Bare de som kommer får se.

«19. mars 2016: Jeg svever mellom liv og død. Og det skal vise seg at dette bare er begynnelsen på de mest krevende årene i mitt liv.  For hvilke konsekvenser får det når kommunikasjonen mellom sykehus, leger, helsepersonell og pasient svikter?» Marit R. Andersen ble mamma til et alvorlig sykt barn som 23-åring og ble selv rammet av sykdom. Det eneste hun vet, er at fremtiden ikke blir slik hun hadde planlagt. Kommunikasjonens kraft er en sterk historie som handler om å være avhengig av et system som ikke ser deg.

Mjølkevegen med avstikkere byr på sykkelglede fra Golsfjellet og Valdres. Boka tar deg med på 15 turer i fjellområder som er unike for sykling. Et stor nett av fjellveier og stier gir mange og varierte opplevelser. Turene beskrives i tekst, bilder og med detaljerte kart som du kan sykle etter. Boka byr også på "livet langs veien" Dette er turboka for alle som liker å sykle!

Murukleiven er en historisk roman basert på de virkelige hendelser Tov Murukleiv fra Heddal opplevde fra 1808 til 1814 - fra å være en ustraffet musketer ble han en mafialignende forbryterhøvding. Romanen følger Murukleiven i nødsår med sult og krig og hans møter med dusørjegere, lynsjegjenger og danskekongens brutale straffemetoder og forhatte anstalter. Hans turbulente liv fører han inn og ut av fengsler i Norge og Sverige - med ulike kvinner ved sin side.

Det blir anledning til å stille spørsmål underveis og så vel forfattere som kolofonere er tilgjengelige for spørsmål etter seminarets slutt.

© 2019 Kolofon Forlag AS