top of page
Søk

Hytteboka på Hyttemessen

Sist helg ble Hyttemessen arrangert på Hellerudsletta i Oslo.


Kolofon Forlag var naturligvis på plass, ikke minst fordi Einar Oddens praktbok «Den norske hytta – En biografi» angår så godt som alle besøkende på en slik messe.


GOD MARKEDSFØRING: – Viktig å være synlig, sier forlagssjefen i Kolofon Forlag om deltakelse på Hyttemessen 14.-16. april (Foto: Kolofon).150 år lang historie

Forfatteren selv holdt et engasjerende foredrag for publikum om sitt bokprosjekt, som beskriver hvordan hytta, i motvind og medvind gjennom mer enn 150 år, har vokst fram til å bli et fenomen svært mange er opptatt av og delaktig i:


Historien om den norske hytta er en skattkiste breddfull av fortellinger, fra 1860 og fram til i dag. Den første som bygde seg hytte i fjellet for å leve uforpliktende fritt i Rondane på sensommeren var en irsk greve. Han hadde hverken dør eller vindu i steinhytta si.


Blant mye annet utløser våre hytter en årlig overføring fra by til land som nasjonen aldri har sett maken til, og nybyggmarkedet for hytter er anslagsvis beregnet til 15 milliarder kroner.


GODT MOTTATT: Einar Odden kan glede seg over at praktboka «Den norske hytta – En biografi» blir godt mottatt av både kjøpere, lesere og anmeldere (Foto: Kolofon).Synlig på messe

– Det er viktig for oss å delta på en slik hyttemesse siden vi akkurat nå har en aktuell praktbok ute på markedet, sier forlagssjef Widar Løw Trondsen i Kolofon Forlag AS.


Resultatet for forlagets del var god markedsføring av «Den norske hytta – En biografi».


Boka fikk også oppmerksomhet av media, blant annet et innslag i NRK Kveldsnytt søndag 16. april. Ellers har leserne tatt godt imot utgivelsen, og anmeldere har gitt forfatteren god karakter.コメント


bottom of page