Søk

Nå med ny bokhandel på nett!

Vi i Kolofon forlag AS ønsker deg et riktig godt nytt år!

For noen dager siden lanserte vi vår egen bokhandel på nett. Dette er en skreddersydd løsning hvor det er enkelt å søke i aktuelle titler og enkelt å handle bøker utgitt hos oss. For våre forfattere gir salg gjennom vår nettbokhandel først og fremst økt fortjeneste.

I Kolofon Forlags selvpubliseringskonsept er det forfatteren som har eierskap til egen bokutgivelse. Nettbokhandelen følger et enkelt og forutsigbart prinsipp om at forfatteren betaler en pris på 100 kroner for hver bok som selges gjennom løsningen. For bøker som selges gjennom andre nettbutikker vil forfatteren måtte betale 35% av bokas utsalgspris til den enkelte nettbutikk, samt en distribusjonskostnad for hver bok på 49 kroner. Dersom boka prises til 349 kroner vil da forfatteren sitte igjen med 177 kroner som sin fortjeneste. I vår nyetablerte bokhandel vil tilsvarende salg gi forfatteren en inntekt på 249 kroner for hver bok.


Vi tilbyr deg som forfatter en nettbokhandel som er enkel og brukervennlig for dine kunder. I tillegg til den åpenbare fordelen det er med større fortjeneste for hver bok du selger, vil du i vår digitale forfatterportal ha full oversikt over lagersituasjon for dine bøker, samt oversikt over distribusjon og salg.


Ta en titt da vel? Kolofon Bokhandel

Har du spørsmål om bokhandelen eller ønsker å snakke med oss om en utgivelse, ta kontakt på telefon 22825100 eller send oss en epost på post@kolofon.no


Et tilbakeblikk på året som har gått og hva som skjer fremover..

2020 har vært et fantastisk år for oss i Kolofon forlag. Mange spennende prosjekter er lansert i en tid som har vært, og til dels fortsatt er, annerledes for de fleste av oss grunnet Korona. Vi har i løpet av 2020 etablert et avdelingskontor i Powerhouse i Trondheim som bestyres av salgssjef Martin Finholt. På hovedkontoret i Prinsensgate 1C i Oslo treffer du fortsatt forleggerne Widar Løw Trondsen og Arild Falk Nicolaysen. På nyåret har vi også ansatt Hege Terese Fjæra som forlagskonsulent.


Det har vært mindre av sosiale aktiviteter i året som har gått. For oss har det særlig gitt utslag i at vi ikke har kunnet gjennomføre månedlige boktreff med lansering av bøker og forfattere hos Norli Eldorado i Oslo. For mange av våre forfattere har disse lanseringene vært noe å se fram til, lansere egen bok, møte kunder og andre selvpubliseringsforfattere. Vi håper imidlertid at vi etterhvert igjen kan møtes på denne måten.


Vi jobber hele tiden aktivt med å utvikle nye tjenester for dere. Dine ønsker og behov som selvpubliserende forfatter er vårt fokus. Som det ledende selvpubliseringsforlaget i Norge ser vi med positive øyne på året som nå akkurat har begynt. Vi jobber for deg som vil ha full råderett og kontroll over egen bokutgivelse!

På nettsidene våre Kolofon Forlag finner du mer informasjon om hva vi kan gjøre for deg som har en bok underveis. Vi er også å finne på Facebook. Følg oss gjerne!

© 2019 Kolofon Forlag AS