top of page
Søk

Skrivekurs fulltegnet på et blunk

De 12 plassene på vårt første skrivekurs med Jørgen Moltubak ble fulltegnet på et blunk.


De som har fått plass får direkte beskjed. Men fortvil ikke: Siden interessen var så stor, tilbyr Kolofon Forlag derfor de som ikke fikk plass en ekstra dato.

FULLTEGNET: Vårt første skrivekurs denne sommeren ble fulltegnet på et blunk. Vi tilbyr derfor en alternativ dato til interesserte som ikke fikk plass i første omgang (Foto: Stig Nilsson).


Ekstra dato

Det fulltegnede skrivekurset finner sted i forlagets lokaler, Prinsens gate 1c i Oslo, 12. juni klokken 18.00-21.00. Det ekstra kurset som lyses ut nå, arrangeres dagen etter, altså 13. juni til samme tid. Deltakeravgiften er kr. 990,-


Her er det først til mølla, påmelding til post@kolofon.no


Skreddersydd

Vår kurs-serie «Fra idé til bok» er skreddersydd de ulike stadiene i en skriveprosess og i første del lærer du hvordan du kommer i gang med et bokprosjekt. Du har kanskje skrevet litt, eller hatt lyst til å skrive, men er nysgjerrig på hvordan du tar skrivingen ett skritt videre?

Da er dette kurset for deg. Vi gjennom de viktige valgene og avgrensningene du må ta i startfasen av et bokprosjekt. Du lærer om ulike sjangere og målgrupper, og får praktiske skriveøvelser som hjelper deg til å ta de første skrittene mot din egen bok.

KURSLEDER: Litteraturviter og forfatter Jørgen Moltubak (Foto: Fredrik Tellerup).Erfaren kursleder

Jørgen Moltubak er kursleder. Han er utdannet litteraturviter og er forfatter av en rekke bøker. Moltubak har jobbet som norsklærer i skolen og som redaktør og manuskonsulent i over 20 år. Han er daglig leder av Manushjelp.no og kjent som en inspirerende og dyktig lærer.Comments


bottom of page