top of page
Søk

Storesøster og Hjertebarnet

En fortelling om å være storesøster når lillebror har en alvorlig sykdom


Vi gratulerer Jan Tore Horpestad med boken "Storesøster og Hjertebarnet" som har blitt kjøpt inn av Kulturrådet og kan lånes i landets bibliotek. Vil du ha den i bokhylla hjemme hos deg kan du kjøpe den i bokhandel eller nettbokhandel.Storesøster gleder seg til å få en liten søster eller bror. Aller helst en lillesøster


Når mamma har vært på ultralyd, får Storesøster vite at babyen som skal komme er en gutt. Men ultralyden viser også at den lille broren hennes har en alvorlig hjertefeil. Storesøster bestemmer seg for å kalle han Hjertebarnet.


Storesøster må takle at Hjertebarnet mange ganger får mer oppmerksomhet enn henne. Selv om hun er kjempeglad i lillebroren sin, blir hun av og til sliten av å måtte ta hensyn hele tiden. Da kan Storesøster bli både sjalu og sint ...

«Storesøster og Hjertebarnet» er en varm og spennende historie om en familie som opplever at alt blir annerledes enn de hadde tenkt – fortalt med Storesøsters stemme.


 

JAN TORE HORPESTAD har tidligere utgitt barneboken «Kidnappet» (Luther forlag, 1994). Han er utdannet sosionom, og jobber som HR-rådgiver i NAV.


6


Comments


bottom of page