top of page
Søk

Trondheim får Kolofon Forlags første filial utenfor Oslo

Oppdatert: 18. feb. 2021

Alle har en historie å fortelle. Trøndelag som arena er derfor et opplagt valg, kjent både for sine historier og forfattere. Selvpublisering i 2020 er forøvrig ingen ensom aktivitet. Langt i fra.

Forfattere ønsker noen å kaste ball med. Som følger dem hele veien, fra idé til marked. Å sende manus til trykking og få en pall bøker på døra, det holder ikke lenger. Kolofons konsulent Martin Finholth står klar til å veilede i alt fra manusvask og profesjonell bokdesign, til bokhandel-distribusjon, PR og salgskanaler. Forfatterportalen er en slik kanal, der bøkene pakkes og sendes ut for deg, billigere enn Posten. Hva med rettighetene til eget verk? De beholder Kolofons forfattere. Inntektene også. 


Viktigst for mange er likevel oppfølgingen ansikt til ansikt. En bok er et svært personlig produkt forfattere legger mye av seg selv i. Ikke bare tanker og idéer, men også måneder og år. Da bør det ikke kuttes hjørner, mener Malvik-bosatte Finholth, som gleder seg til å innta byens spennende bokmiljø.


Kolofon treffes på Powerhouse i Brattørkaia 17.

Comments


bottom of page