top of page

Et gratis seminar til deg som ønsker å gi ut egene bok

Litteraturhuset 26 nov 2019
Jan Kærup Bjørneboe

Jan Kærup Bjørneboe (64) har i hele sitt yrkesaktive liv hatt lederroller i næringslivet. De siste tretti årene var han konserndirektør i et av Norges større selskaper.

Etter fylte 55 år merket han at noe begynte å skje med kroppen. Etter hvert forsvant luktesansen, kroppen ble stivere, ting gikk senere og til slutt: En ukontrollert risting i venstre ben. Møtet med Dr. Parkinson var et faktum.

De neste 60 minuttene ble avgjørende for hans videre liv. Jan Kærup Bjørneboe bestemte seg for en ting: Fight Back! Og skrev to bøker om hjernen.

Marit R Andersen

Marit R. Andersen (f. 1972) er foredragsholder og NLP Coach. Bosatt i Kongsberg sammen mann og fire barn. Hun har lang og bred erfaring med å jobbe med mennesker. Hun er opptatt av hvordan vi mennesker behandler hverandre. Kommunikasjonens kraft er hennes første bok.

Birgit Haugen

Birgit Haugen, født 1962, har syklet, fotografert og skrevet Mjølkevegen med avstikkere. Det Birgit liker aller best er å være på tur enten med sykkel, kajakk, ski eller til fots med både lav og høy puls. Hun er jobbsyklist året rundt. Kamera er alltid med i sekken.

Ove Eriksen-Ole Kaland-NRK

Ove Yngvar Eriksen (1944) er utdannet cand.mag med fagene psykologi, kriminologi og pedagogikk. 
Ove er tidligere sportskommentator i NRK og nyhetsanker for NRK Østafjells. Han var NRKs hovedkommentator innen skøyter, sykkel og svømming fra 1993 samt bryting fra 1992.

Kolofon folket

Widar Løw Trondsen (f. 1968) er daglig leder i Kolofon Forlag. Widar har lang erfaring fra forlagsbransjen, spesielt innenfor området selvpublisering. Under Widars  ledelse har Kolofon hatt en fantastisk utvikling og Kolofon utgir årlig ca 200 titler i et stadig økende marked. Kolofon er i dag markedsleder innen bransjen.

Ki Rokkan (f. 1959) har jobbet i bokbransjen i 37 år. Hun har vært redaktør og markedssjef, daglig leder og forretnings-ansvarlig for oppbygging av nye satsningsområder og klubber innen De norske Bokklubbene. Ki er veldig glad i språk, bøker og mennesker og trives svært godt med å veilede forfattere. Har jobbet i Kolofon Forlag siden 2016.

Arild Falk Nicolaysen (f. 1965) er forlagskonsulent og den nærmeste kontaktperson til forlagets forfattere. Arild har erfaring fra reklame og grafisk bransje og er forlagets spesialist på IT/softwareløsninger. Som forlagskonsulent er han den som følger forfatteren fra drømmen til virkelighet og har i dag mange lykkelige selvpubliserere på samvittigheten.

bottom of page