top of page

E-Bok

Hva er en e-bok? Elektronisk bok kalles e-bok. Det er en digital bok som kan leses på personlige datamaskiner, mobiltelefoner, nettbrett mv. Bøker kan gis ut på papir bok, e-bok, lydbok, eller som en komplett utgivelse på alle plattformer. En e-bok blir laget på en slik måte at teksten tilpasser seg størrelsen på den skjermen den skal vises på.

Selv om papirboken holder stand er det ingen grunn til å droppe en digital utgivelse i dag. Det er en rimelig og enkel jobb å supplere din bokutgivelse med en digital bok. Da blir nedslagsfeltet større. Det er mange lesere som foretrekker digitale bøker i dag. De fyller lesebrettet med bøker i stedet for å fylle sekk eller koffert før ferieturen. Norske lesere i utlandet får også enklere tak i boken din dersom de kan kjøpe og laste den ned elektronisk. For de med synsproblemer kan også digitale bøker være enklere å lese ved å kunne forstørre tekst.

De fleste utgivelsene blir i dag utgitt både på papir og som e-bok.

Pandemien bidro også til å skape nytt liv for e-bøker og lydbøker, og fra de fleste europeiske land meldes det nå om at etterspørselen etter e-bøker er i sterk vekst. Tendensen er at vi handler mer på nett enn tidligere.

Det er ingen begrensninger på hva som kan være en e-bok. Barnebøker, fagbøker, bildebøker, romaner, diktbøker kan alle lages som e-bok. Nå ut til ditt publikum også digitalt!
 

  • Vi lager e-bøker fra manus og bilder

  • Har du laget bok tidligere, så benytter vi filene til å lage e-bok

  • Vi gjør E-boken tilgjengelig i alle landets nettbokhandler

  • Lesere på Amazon, Google og Apple finner også enkelt boken din

bottom of page