top of page

VI LAGER DIN JUBILEUMSBOK!

ALLE BEDRIFTER HAR EN UNIK HISTORIE

En jubileumsbok er en virkelig god måte å bygge bedriftskultur og få fortalt sin historie på.

Boken er også en fantastisk gave til kunder, samarbeidspartnere og ansatte, og ikke minst er den gull verdt for bedriftens markedsføring.

En slik kan vi lage og skrive for deg!

AdobeStock_639001229.jpeg

KOLOFON FORLAG LEVERER JUBILEUMSBOKA DU ØNSKER DEG

Siden 1999 har Kolofon Forlag gitt ut bøker i alle sjangere, og vi er størst i Norge på denne typen utgivelser.

Med oss på laget har vi dyktige forfattere, fotografer, illustratører, designere og researchere, og våre erfarne redaktører sørger for at hele prosessen går knirkefritt fra start til mål.

Prosjektet ditt er alltid i trygge hender hos oss!

AdobeStock_178618473.jpeg

I TIDEN OG MIDT I BLINKEN

Mediehverdagen dreier seg i økende grad om nisjer, rettet stadig mer finsiktet mot spesifikt definerte målgrupper.

En jubileumsbok med din egen historie treffer kanskje ikke bredt, men samtidig treffer du akkurat de du ønsker midt i blinken.

Et slikt verk er med på å bygge tilhørighet. Kunnskapen om interne forhold styrkes, samtidig som sjansene er store for at du øker lojaliteten og attpåtil skaper stolthet hos leserne.

Uttellingen blir ofte overraskende sterk. Det har vi sett selv.

AdobeStock_613929506.jpeg

ALLE ELSKER FORTELLINGER

Trendbegrepet storify benyttes ofte i forbindelse med merkevarebygging, innholdsmarkedsføring og reklame, og som grep på sosiale medier. Ren informasjon kan fort bli tamt og kjedelig, og mange tilfeller er det bedre å dramatisere innholdet.

Et slags oppslagsverk over bedriftens historie kan selvsagt være interessant i seg selv, men dramatiseres stoffet til en fortelling, trigger det leserne på en helt annen måte. Og, ikke minst, lokker en fortelling mange flere til å åpne jubileumsboka.

Vi skriver boka, for trykt bok fungerer fremdeles best. Selvsagt kan den publiseres digitalt i tillegg, men forskjellen i engasjemen- tet ved å trykke på en link, kontra å åpne innbydende permer, er merkbar. Det blir noe annet. Noe som føles godt å holde i. 

«Wow, en bok om oss!»

En jubileumsbok kan utformes som roman, rikt illustrert «coffee table book», eller en god blanding. Den kan også appellere i tegneserieform, blant andre muligheter.

Bøker_3.jpg

Tegneserier og barnebøker

I samarbeid med Sveen og Emberland Illustrasjon har Kolofon stått for utgivelsen av flere vellykkede oppdragsbøker i ruteform. Tegneserie som formidler av historikk, enten for en kommune, by, idrettslag eller en bedrift, er faktisk en fantastisk god idé! Rent fortellerteknisk kan tegneserien beskrives som en svært rimelig dokumentarfilm, der spesialeffekter og skuespillere er gratis. 

Vi har også gitt ut barnebøker som har vært bestillingsverk fra kommersielle aktører og organisasjoner. Mulighetene er uendelige!

HISTORIENE PAKKES INN I ET PRAKTVERK

Kolofon Forlag publiserer hvert år over 400 boktitler. Ta kontakt med oss, så tar vi en hyggelig prat om prosjektet du ønsker deg!

Oppdragsbok:

 

En grunnpakke inkluderer følgende:

  • egen forlagskonsulent som følger prosjektet fra start til mål

  • vi ordner forfatter som skriver manuset

  • research av materiell og intervjuer av personer som har historier som skal være med i boka

  • redaksjonelle tjenester som redaktør, språkvask og korrektur av manuset

  • bokdesign og ombrekking av boka med tekst og bilder, komplett frem til trykkeklare filer

  • omslagsdesign     

  • lagring og distribusjonstjenester i henhold til avtale

  • produksjon og oppmelding av e-bok

 

bottom of page