Søk

Fredag 19. mars kl. 09.00 PREMIERE videobokbad

Oppdatert: mars 19


Hei folkens, nå nærmer det seg.

I dag, fredag 19. mars lanserer vi vår egen YouTube kanal med videobokbad samt Podcast på Spotify.

Følg med gjennom dagen, det lanseres nye videobokbad hver time fra kl. 09.00.

Her kommer en liten presentasjon av forfatterne som er med på premieren.
SYLFEST LOMHEIM

er fødd i 1945 i Hafslo. Han er professor i norsk og oversettelse og var den første direktøren for Språkrådet. I 2021 gir han ut sin roman nummer to på Kolofon Forlag, hans 16. bok i rekka.


09.00


KJØP BOKEN HER

BRITT TOVE BERG BRESTRUP

er født i 1957 i Steinkjer, men er nå bosatt i Son. I 2020 utga hun på Kolofon Forlag biografien «Usynlig i krig og fred» - om motstandskvinnen Solveig Lystad.


10.00KJØP BOKEN HER

AUDUN ENGH OG ULRIK HEGNAR har redigert og utgitt på Kolofon Forlag den samlede historien om noe av det mest utskjelte som er publisert i Norge – boken om «Gateavisa», mer enn 50 år etter at den så dagens lys.

11.00

KJØP BOKEN HER

LENA LØVLAND

er født i 1967 i Sør-Varanger, men er bosatt i Nedre Eiker. Hun debuterer på Kolofon Forlag 2021 med en barnebok, illustrert av Hege Terese Fjæra.


12.00


KJØP BOKEN HER

VEGARD BYE er dr. philos i politisk vitenskap med Latin-Amerika som sitt spesialområde, har utgitt en rekke bøker, og gir nå ut boken om Ole, som reiste fra fredelige Rendalen, via USA og til dramatikken i den meksikanske revolusjon.


13.00


KJØP BOKEN HER

MARIT R. ANDERSEN er utdannet barnepleier, har master i nevrolingvistikk. Hun har vært døden nær flere ganger. I sin bok om kommunikasjonens kraft forteller hun sin dramatiske historie.


14.00KJØP BOKEN HER

SIGURD VIKØREN født i 1947 debuterer på Kolofon Forlag i godt vaksen alder med krimromanen «Blod er tjukkare enn vatn.»


15.00
KJØP BOKEN HER


Vi har fått 88 abonnenter på vår YouTubekanal på få dager, det er flott - men skal vi bli landsdekkende og hjelpe alle dere til å selge enda flere bøker gjennom å publisere videobokbad, må vi ha mange, mange flere. Vi ber derfor på nytt om at hver enkelt av dere følger lenken nedenfor og trykker ABONNER (det er gratis, det betyr bare at dere følger oss). Da hjelper dere både forlaget og dere selv med å nå ut til alle land i verden, rett inn i lesernes stuer, hvor i verden de enn måtte bo.


© 2019 Kolofon Forlag AS