Søk

BOKBAD: Møt våre forfattere

Oppdatert: april 21


Kolofon Bokbad på YouTube gir deg videobokbad med noen av våre 2 500 forfattere.

Tidligere NRK-reporter Stig Nilsson lar deg bli bedre kjent med menneskene bak bøkene og du får vite mer om hvordan hver enkelt bok ble til.

Kolofon Bokbad på Spotify, Apple Podcast, Google Podcast og Deezer serverer de samme bokbadene som podcast.SYLFEST LOMHEIM

er fødd i 1945 i Hafslo. Han er professor i norsk og oversettelse og var den første direktøren for Språkrådet. I 2021 gir han ut sin roman nummer to på Kolofon Forlag, hans 16. bok i rekka.


09.00


KJØP BOKEN HER

BRITT TOVE BERG BRESTRUP

er født i 1957 i Steinkjer, men er nå bosatt i Son. I 2020 utga hun på Kolofon Forlag biografien «Usynlig i krig og fred» - om motstandskvinnen Solveig Lystad.


10.00KJØP BOKEN HER

AUDUN ENGH OG ULRIK HEGNAR har redigert og utgitt på Kolofon Forlag den samlede historien om noe av det mest utskjelte som er publisert i Norge – boken om «Gateavisa», mer enn 50 år etter at den så dagens lys.

11.00

KJØP BOKEN HER

LENA LØVLAND

er født i 1967 i Sør-Varanger, men er bosatt i Nedre Eiker. Hun debuterer på Kolofon Forlag 2021 med en barnebok, illustrert av Hege Terese Fjæra.


12.00


KJØP BOKEN HER

VEGARD BYE er dr. philos i politisk vitenskap med Latin-Amerika som sitt spesialområde, har utgitt en rekke bøker, og gir nå ut boken om Ole, som reiste fra fredelige Rendalen, via USA og til dramatikken i den meksikanske revolusjon.


13.00


KJØP BOKEN HER

MARIT R. ANDERSEN er utdannet barnepleier, har master i nevrolingvistikk. Hun har vært døden nær flere ganger. I sin bok om kommunikasjonens kraft forteller hun sin dramatiske historie.


14.00KJØP BOKEN HER

SIGURD VIKØREN født i 1947 debuterer på Kolofon Forlag i godt vaksen alder med krimromanen «Blod er tjukkare enn vatn.»