top of page
Søk

Trykke bok: En komplett start-til-slutt prosess

Å erobre den litterære verden med et eget verk kan virke som en skremmende oppgave. Hos Kolofon Forlag forvandles dette imidlertid til en enkel og brukervennlig prosess. Uansett om det er din første roman, en samling dikt, en fagbok, eller en illustrert barnebok, tilbyr vi de nødvendige tjenestene for å trykke bok helt fra ideen tar form til den blir til en bok i hendene dine.


Trykke bok

Steg 1: Manusutvikling

Den første og viktigste delen av prosessen med å trykke bok er selve skrivingen. Hvert overveldende eventyr begynner med et enkelt steg, og for å realisere din ambisjon som en forfatter, må du begynne med å forvandle tankene dine til ord på papir.


Steg 2: Bokdesign

Når du har ditt finale manus, kommer du til neste trinn i prosessen, som er omslagsdesign. Et bokomslag er det første leserne ser. Det må være tiltalende og samtidig representere innholdet godt.


Steg 3: Lydbokproduksjon

I den moderne tidsalder blir lydbøker stadig mer populære. Tilgjengeligheten og fleksibiliteten som lydbøker gir, spesielt for travle mennesker, gjør denne formen for bok veldig tiltalende. Kolofon Forlag tilbyr en smidig prosess for transformasjonen fra trykte ord til fortalt historie.


Steg 4: Distribusjon

Det siste trinnet er distribusjonen av boken din. I dagens digitale tidsalder er det flere måter å distribuere en bok på, og ved å bruke Kolofon Forlags tjenester, kan du være trygg på at boken din kommer ut til rett publikum.Viktig for Kolofon Forlag er at forfatteren hele tiden har full kontroll over prosessen og rettigheten til sitt eget verk. Vårt mål er å hjelpe deg gjennom hele publiseringsprosessen, fra en idé til ferdig bok, uten å overta kontrollen.


Hos Kolofon Forlag er vi klar over at ingen to forfattere er like. Derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger til hver forfatter. Vi er her for å bidra med vår ekspertise og veilede forfattere gjennom utgivelsesprosessen, mens vi fremdeles prioriterer deres unike visjoner og behov.


Vår forfatterportal er brukervennlig og tilpasset forfatteres behov. Vi gir forfattere full frihet til å oppdatere og endre nettinnhold på egen hånd, noe som betyr at du som forfatter alltid kan håndtere din egen publiseringsprosess.


Ønsker du å prøve tjenestene våre og oppleve reisen sammen med oss? Ta kontakt for mer informasjon!


Gjennom å trykke bok hos Kolofon Forlag, vil du ikke bare kunne fortelle din historie, men også dele den med verden. 


Comments


bottom of page