top of page
Søk

28.000 på bokmesse

Oppdatert: 5. sep. 2022

Bokmessa i Lillestrøm trakk til seg folk i større hopetall enn forventet.


Også Kolofon Forlag var til stede i Lillestrøm i løpet av årets første september-helg for å fortelle besøkende om selvpublisering av bøker, siden Kolofon er Norges største for forfattere som ønsker å gi ut boken sin selv. Kolofon hadde sitt eget arrangement på siden av selve bokmessen.


SAMTALER: Prosjektleder Vibecke Marsdal og salgssjef Martin Finholth i Kolofon Forlag AS, her i prat med Lillestrøms supporterprofil Trym Hogner (Foto: Tina Kruse).


Boklansering

Forlagets ledelse var også representert for å bli med på enda et arrangement i samme område, nemlig lanseringen av boken «10 år bak mål». Den lar leseren gjenoppleve i bilder et tiår fra 1977 til 1987 da Lillestrøm skrev fotballhistorie på Romerike.


GRATULASJONER: til fotograf Rune Myhre, som denne helgen lanserte sin blinkskudd-bok «10 år bak mål» - en visuell reise gjennom Lillestrøms fotballhistorie i tiåret fra 1977 til 1987 (Foto: Martin Finholth).


Det er bildene og blinkskuddene til Rune Myhre som er bokens meget severdige innhold. Dette er midt i Tom Lunds storhetstid, og epoken startet med brask og bram da Lillestrøm det første av disse årene vant alt i norsk fotball.


Rune Myhre begynte i sin tid å følge Lillestrøm Sportsklubb som fotograf for Dagbladet. Denne fotoboka inneholder dermed unike blinkskudd fra hans 10 foto-år bak mål.


LES MER om boken her


Svært godt besøk

Arrangørene av bokmessa i Lillestrøm må være godt fornøyde. De forventet riktig nok så mange som 25.000 besøkende, men så kom det hele 28.000.


Det er 110 forlag og 175 bokbransjeorganisasjoner som står bak arrangementet.


INTERESSERTE fikk vite mer om prosessen for den som ønsker å gi ut sine bøker gjennom selvpublisering (Foto: Tina Kruse).


Kolofon Forlag hadde som nevnt sine egne arrangementer. Lansering av Rune Myhres bok, og møter med potensielle forfattere som fikk vite mer om hvordan de går fram for å kunne publisere sine egne bøker med hjelp fra Kolofon og hele det apparat som forlaget stiller til rådighet.


Forfatter Jan Kærup Bjørneboe, som har gitt ut flere bøker på Kolofon Forlag, var også til stede. Han hadde møter og samtaler med interesserte lesere om sin seneste utgivelse: «Gutten som ville».


BOKPRAT i kriker og kroker og små og store rom. Forfatter Jan Kærup Bjørneboe til høyre (Begge foto: Tina Kruse).LES MER om boken her


bottom of page