top of page
Søk

På loftet bor Humlespøkelset, en stor fjellhumle som elsker å skremme barna!

Oppdatert: 15. des. 2023

Sander og Rakoline bor i en hytte på fjellet. På loftet bor Humlespøkelset, en stor fjellhumle som elsker å skremme de to barna.


«Humlespøkelset» er skrevet av Per-Anders Hjelseth. Thomas Malme Madsen har laget illustrasjonene.


Humlespøkelset finner på mye skummelt, men har også lyst til å bli venn med barna.


Boken byr på mye spenning, men henspeiler også på den sosiale hverdagen for barn – hvor det å tøffe seg egentlig er en bønn om aksept.


Mange har nok fantasert frem gode eventyr og historier for sine barn på sengekanten, og både boken og de tilhørende sangene har blitt til på denne måten.


Tekster og musikk er skrevet av Per-Anders Hjelseth, pensjonert tannlege, men fortsatt aktiv som musiker og på andre områder innenfor samfunnslivet.


I boken finner du linker til tre herlige barnesanger spilt inn i studio sammen med gode musikere.


Thomas M. Madsen har laget tegningene i «Humlespøkelset». Thomas har illustrert en rekke bøker for barn og unge, og jobber stort sett med enten barnebøker eller illustrasjoner til læreverk i skolen. Når han en sjelden gang ikke tegner, leker han med datteren sin eller spiller gitar.


Takk til musikere i Mozarella, som foruten Per-Anders Hjelseth på keyboard og sang består av Per Pahr på bass, Leif August Larsen på perkusjon og Thor Herbert Hermansen på gitar.


Sangene kan lyttes på via QR-koder i boken.


Comentarios


bottom of page