top of page
Søk

Påskekrim som sikrer kosen

Kolofon Forlag har mange utgivelser som tilfredsstiller lysten på krim i påskeferien.


Fra nord til sør har flere av våre krimforfattere aktuelle bøker som passer godt som spennende lesning i påsken, enten du er på hytta, på reise eller hjemme for å slappe av, gjerne med noe godt i glasset.


Vi har laget en liste med våre anbefalinger til deg denne påsken. God fornøyelse, og husk å bestille bøkene i tide så de ligger i din postkasse før påskeferien.


GOD KRIM til påske, Vi har plukket ut sju av våre krimforfattere som passer godt til påskeferien (Foto: Kolofon Forlag).


Siril Thorsen, «Gemini»: En kveld blir en 17 år gammel gutt funnet drept. Kommunepsykologen som tilkalles har spesiell kompetanse som den ferske etterforskeren trenger.Michael Cross, «Nattflukt til frihet»: Secret Service-agenten og Navy Seal-soldaten John Brodie er tilbake i bok nummer to, på flukt fra militære angrep og dødelige leiemordere.Sigurd Vikøren, «Sjakk matt!»: I bok nummer to frå Vikøren kjem millionar av dollar i spel, truslar, kidnapping og gift-mord, i eit drama som ender med sjakk matt! Men er det slutten?Hanne Kristin Rohde: «003-agentene»: Hva gjør du når noen beskylder deg for noe som ikke er sant? Noe du ikke har gjort? Tre venner bestemmer seg for å finne den skyldige. Spenning for aldersgruppen 9-12 år.Bjørn Bull Wingaard, «Svart november»: Etterforskningslederen trenger alt han kan få av assistanse når han må finne svaret på to alvorlige forbrytelser begått i Bergen.Jørn Didriksen, «Kodenavn Kreml»: Helten i Jørn Didriksens bøker er tilbake. Koblinger mellom to dødsfall og likvideringen av to Kripos-teknikere blir opptakten til noe større og mer uforutsigbart for PST enn hva de tidligere har stått overfor.Kjetil S. Hansen og Hans Bekkemellem: «Disippelen»: En seriemorder er løs i hovedstaden og helten hentes tilbake til sin stilling i politiet fra livet som alkoholisert privatetterforsker.Trenger du mer lesestoff ligger hundrevis av titler og venter på deg i vår nettbokhandel. Du får bøkene rett hjem i postkassen.GOD LESE-PÅSKEComments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page