Søk

Størst av alt er kjærligheten

Send oss en skjønnlitterær historie med kjærlighet som tema, og du kan få plass i en splitter ny novellesamling. Helt gratis.

GRATIS: Nå kan én av dine innendte noveller bli med i en ny samling. Kolofon Forlag betaler for utgivelsen. Forfatterne får alle salgsinntektene. (Foto: Bibliotheek Bornem).


Kolofon Forlag spanderer bokutgivelsen, og den vil bli lansert i alle våre mediekanaler i løpet av våren 2023.


Bredt tema

Kjærlighet er mye og mangt, ja, kanskje omfatter det absolutt alt. Både på godt og vondt. Fra kjærlighet til huskatten som ikke er der lenger, en stille stund på terrassen, en vakker naturopplevelse, et barndomsminne, et barnebarn, en kjæreste, uansett kjønn, eller kanskje kjærligheten til selve livet?


Vi setter ingen grenser for hva innholdet skal være, så lenge det er kjærligheten som hylles.


Jury plukker

Kolofon Forlags redaksjon utgjør juryen. Alle bidragene blir gjennomlest og vurdert. Vi regner med å få plass til mellom 10 og 15 noveller, avhengig av lengden. Målet er å utgi novellesamlingen «Størst av alt er kjærligheten» når våren kommer i 2023.


De som blir valgt ut og vurdert som gode nok for en plass i boken, får også gratis korrektur før gratis utgivelse, og alle bokens salgsinntekter fordeles med like deler til hver av bidragsyterne.


Merk manus

Skriv i vei, eller let i skuffer, skap og filer. Ditt bidrag må sendes til post@kolofon.no og må foreligge i Word-format. OBS: Merk eposten «Novelle 2023».


Frist for innsendelse er 1.okotober 2022.


Vi ser frem til å motta massevis av kjærlighets-erklæringer fra hele Norge.

www.kolofon.no