top of page
Søk

Tidløs fotoreise i Bergen

Kjærligheten til Bergen, interesse for arkitektur, og fremst av alt, fotografering som lidenskap, er tre hovedingredienser i Arne Skinlos praktbok.


Omfanget av fotograferingen har økt i takt med alder og anledning, men øyet har vært i kamerasøkeren lenge, Arne Skinlo fikk sitt første fotoapparat allerede som tolvåring. Siden har han tatt bilder.

Nå foreligger praktboken Bergen – Arkitektur og historier, utgitt på Kolofon Forlag.

NY BOK: Arne Skinlo har utgitt boken «Bergen - Arkitektur og historier» (Foto:Privat).Foto-pensjonist

Etter at Skinlo pensjonerte seg fra olje- og gassindustrien, er mesteparten av tiden viet fotografering. På fotografens egne hjemmesider skriver han:


– Den viktigste verdien jeg tok med meg fra mitt tidligere arbeidsliv er at kvalitet ned til minste detalj er av største betydning for et godt resultat. Det var derfor viktig for meg å lære faget fra bunnen, både praktisk og teoretisk. Det betyr også å ha de riktige verktøyene og forstå hvordan du bruker dem i enhver situasjon.


Arne Skinlo har derfor gjennomgått både sertifisert opplæring og deltatt på flere kurs og workshops for å dyktiggjøre seg.


Unik historie

Julia Anna Gospodarou er forfatter av bestselgeren From Basics to Fine Art. Hun gir utgivelsen denne attesten:

«Arne Skinlos fotobok om Bergen er en unik historie i bilder om en av de viktigste byene i hansaforbundet og en av de mest karakteristiske og sjarmerende byene i Norge. Selv om du aldri har vært i Bergen, vil denne boken få deg til å tro at du kjenner den. Det vil være en fryd for alle som leser den og ser på bildene å følge Arne i hans tidløse fotoreise gjennom byen. Vi er alle heldige som får være med på denne reisen gjennom hans arbeid.»


Comentarios


bottom of page