top of page
Søk

Derfor valgte jeg Kolofon Forlag til min bokutgivelse

Oppdatert: 11. des. 2019Bli med på tur da vel!

Jeg benyttet Kolofon i forbindelse med utgivelsen av boken «Mord på Valdresbanen» i 2017, og har bare utelukkende positive ting å si. Det er et gjennomprofesjonelt forlag, med svært dyktige medarbeidere. De tar sine forfattere på det største alvor, er serviceinnstilte og legger sin ære i å tilrettelegge slik at du får et best mulig produkt. Avtalen jeg inngikk var oversiktlig og det oppsto aldri problemer mht. fremdrift, logistikk og markedsføring.


Jeg vil spesielt fremheve hvor tilgjengelige medarbeiderne på forlaget var. Det er mange ting en forfatter lurer på i forbindelse med en utgivelse, som trykk, illustrasjoner, omslag, lagring, økonomi etc., og de svarte, uten unntak, på samtlige henvendelser. Det er en erfaring få forfattere er forunt.


I tillegg til selve produksjonsfasen, var de også svært behjelpelige med salgsprosessen. Dette er et område de fleste forfattere sliter med, og Kolofon var ryddige og klartenkte når det gjaldt råd om markedsføring og salg. Det samme kan sies om bruken av reklamemateriell og annonsering.


Jeg kan på det varmeste anbefale Kolofon til alle som har lyst til å gi ut bok! Etter min mening så yter de en service som på de fleste områder, overgår det en vil få på et etablert forlag. Skal jeg noensinne utgi en bok til, er jeg ikke i tvil om hvor jeg vil henvende meg.


Christian Schlüter


Comments


bottom of page