top of page
Søk

Nytt opplag for Bandehy

Forfatter Lily Bandehy kan glede seg over at hennes nye bok allerede nå trykkes i nytt opplag.


Hennes femte bok har med andre ord solgt godt på de få ukene den har vært ute, og nå er andreopplaget på vei ut til bokhandlene.


Den er også tilgjengelig i Kolofon Forlags egen nettbokhandel og hos alle landets nettbokhandlere ellers.Utslettet


Boka «Kvinner i islam», med undertittelen «Islams forakt for kvinner», er en sann historie, den er 1400 år lang og den er grusom. Forfatteren Lily Bandehy skriver om hvordan kvinnerettigheter ble utslettet under islam og islamsk styresett.


Boka er bygget opp som en dokumentarisk fortelling. Den trekker historiske linjer helt fra persernes storhetstid, til islams utvikling gjennom tidene i Midtøstenkulturer og fram til våre dagers erfaring med innvandring gjennom 50 år.


Solid faktabasert


Med betydelig innsikt, kunnskap og personlig erfaring i forhold til tematikken, opplyser Bandehy leseren med fakta som solid gjennomgangstone i framstillingen. De kommentarer som forfatteren kommer med underveis gjør at leseren forstår sammenhenger som kanskje ikke har vært åpenbare for mange av oss tidligere.


Boka tilfører både menn og kvinner ny kunnskap og innsikt, og er en grunnpilar for kvinnenes stemme i en historie skrevet av menn.
Comments


bottom of page