top of page

TJENESTER

Kolofon Forlag Logo Ikon

Distribusjon

 

Publikum må få tak i boken din!

Det må være enkelt for publikumet ditt å få kjøpt bøkene, samtidig som det må være enkelt for deg å distribuere. Ingen konkurrenter matcher oss i Kolofon på løsninger innenfor logistikk og distribusjon.

LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

ET FRISKT BLIKK PÅ MANUS STYRKER TEKSTEN

 

Mange er sterkere historiefortellere enn tekniske rettskrivere. Selv verdensledende forfattere innhenter hjelp til å optimalisere sluttproduktet. Vi tilbyr tjenester i samarbeid med profesjonelle redaktører som kan faget, skaper tekstflyt og forstår sjangere. Våre tjenester på manusfronten er:
 

  • Konsulentuttalelse av en redaktør. Her får du tilbakemelding som gjør det enklere å få ferdigstilt manus. Rapporten du mottar setter fokus på det som bør forbedres i manus før utgivelse.

 

  • Står du fast med manuset og ikke kommer videre, så kan en medredaktør være løsningen for å få manuset ferdig.

LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

Sterke bokomslag og illustrasjoner

 

Don't judge a book by its cover?
Mulig det. Men for å kunne vurdere en bok, må den først leses. Sjansene for å bli solgt og lest forsvinner om boken gjemmes bak et grafisk elendig omslag. En profesjonell forside, som lyser opp, signaliserer sjanger og trigger leselyst, er din klart største sjanse til å vekke nysgjerrighet. Forsiden er det første potensielle lesere ser, ofte som små ikoner i en nettbutikk. Ikke fall av lasset allerede her.

• Vi samarbeider tett med svært dyktige designere og illustratører


• Du får fast forhåndspris på alle oppdrag

 

​LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

Salg og markedsføring

En bokpall fra trykkeriet og et «lykke til»?

En situasjon som de færreste vil sette pris på…


Vi gir deg salgsrådgivning for ditt bokprosjekt. Din bok får samme mulighet i markedet som bøker fra tradisjonelle forlag. Vi kjenner bransjen, har løpende dialog med kjedene og fremmer titler med stort salgspotensial til alle landets bokhandlere. 

Kolofon kan også bistå med stor og små boklanseringer,  skreddersydd etter dine ønsker.

LES MER ...

Event Hall
Kolofon Forlag Logo Ikon

Pressetjenester

Vår pressetjeneste leverer artikler til landets aviser, NRK og nærradioer dersom forfatteren har bestilt denne tjenesten. 

Vi produserer også annonser for sosiale medier.

 

Se også om hva forlagssjef Widar Løw Trondsen sier om forfatterens rolle i bokens verden framover.

LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

Søke Kulturrådets innkjøpsordning

 

Kulturrådet handler hvert år inn et stort antall titler som formidles til landets biblioteker. Hvilke som velges ut, baseres på kvalitetskriterier.

 

Kun ikke utgitte bøker tas opp til vurdering. Søknadsprosessen er omfattende, men vi har en pakkeløsning som hjelper deg. Denne dekker redaksjonelt arbeid frem til søknad, og inneholder 2 konsulentuttalelser, språkvask, korrektur og selve søknadsutfyllingen til Kulturrådet
— samt alt av etterarbeid når boken blir kjøpt inn.

Kolofon Forlag Logo Ikon

E-Bok

Det er en rimelig og enkel jobb å supplere din bokutgivelse med en digital bok. Da blir nedslagsfeltet større. Det er mange lesere som foretrekker digitale bøker i dag. De fyller lesebrettet med bøker i stedet for å fylle sekk eller koffert før ferieturen. Norske lesere i utlandet får også enklere tak i boken din dersom de kan laste den ned på et lesebrett. For de med synsproblemer kan også digitale bøker være enklere å lese ved å kunne forstørre tekst.

  • Kolofon Forlag produserer filen din til en e-bok i topp kvalitet

  • Utgivelsen meldes opp i Bokbasen

  • E-boken blir tilgjengelig i alle landets nettbokhandler

LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

Lydbok

Lydbøker er på sterk fremmarsj og vil gi deg et bredere publikum både for salg og gjennom strømmetjenester.

Noen forfattere ønsker å komplettere sin utgivelse med lydbok, mens andre satser på å gi ut bøker kun digitalt – som e-bok og lydbok. Du velger!

Vi lager et opplegg som passer for deg som utgiver og tilbyr samarbeid med gode innlesere og produksjon i profesjonelt lydstudio.

LES MER ...

Kolofon Forlag Logo Ikon

Trykk

Har du kun behov for trykk?

Kolofon sitter på gode avtaler med flere ledende trykkerier i Norge og Europa. Slik kan vi tilby fordelaktige priser på trykk og levering i en flora av formater og varianter. Store og små opplag, stiv perm eller mykbind. Vi tilbyr alle papirkvaliteter og grønn FSC-sertifisering. Alt vi trenger fra deg er en trykkeklar fil.

Hvis du mangler ombrekking kan vi også hjelpe deg med det!

 

bottom of page